kennismaken ontzorgen evalueren

Aanpak

De behoefte aan professionele HR ondersteuning uit zich op uiteenlopende manieren. Je wilt eenmalig gespecialiseerd (al dan niet juridisch) advies, je zoekt een professional voor een personeelsproject van een aantal maanden of je hebt periodiek de behoefte aan een HR-adviseur over de vloer? Sollut biedt al deze opties … en meer.

Kennismaking

Tijdens onze kennismaking inventariseren wij nauwkeurig jouw behoeften. Sollut stelt je centraal en komt aan jouw wensen tegemoet. Wij kunnen je echter adviseren jouw vraagstuk anders aan te pakken. Als professional op het gebied van HR kent de Sollut adviseur immers de kneepjes van het vak.
Gezamenlijk komen we tot een plan van aanpak, waarin je je voor honderd procent kunt vinden.

Ontzorgen en evalueren

De Sollut adviseur is pas tevreden als jij tevreden bent. Ontzorgen staat bij ons met stip op nummer een van de prioriteitenlijst. Je schakelt onze hulp tenslotte niet voor niets in. Onze manier van werken is echter zo ingericht dat er wel momenten van evalueren kunnen plaatsvinden. Door continu met elkaar te blijven communiceren, zorgen we er bij Sollut voor dat je tevreden over onze dienstverlening bent én blijft.

Kosten

Nadat we gezamenlijk hebben vastgesteld op welke manier Sollut je kan ondersteunen, stellen wij een offerte op. Omdat Sollut flexibel en doelgericht te werk gaat en het welzijn van jouw onderneming als uitgangspunt centraal stelt, verzorgen wij altijd een op maat gemaakt pakket. Uiteraard gaat dit pakket vergezeld van een zo scherp mogelijk geprijsde, op maat gemaakte offerte.

Contact

Op dit moment zijn we niet aanwezig maar je kunt ons altijd een email sturen.

Niet leesbaar? Verander de tekens captcha txt